Hypotheken

Bij DE ADVIESWINKEL kunnen wij u de beste informatie en service bieden om uw woning te financieren. Onze medewerkers beschikken over hoge kennis en certificering .Wij werken  geheel onafhankelijk met bijna alle geldverstrekkers in Nederland  samen en kunnen de beste en ook voordeligste hypotheek voor u verzorgen.
Of het nu gaat om eens goed naar uw bestaande hypotheek te kijken, een financiering voor verbouwing, aankoop van een bestaande- of nieuwbouw woning of herfinanciering i.v.m. bijvoorbeeld scheiding,  wij zullen altijd samen met u de beste oplossing vinden in uw specifieke situatie.Onze service gaat veel verder dan het financieringsadvies de bemiddeling richting de financier.
Standaard nemen wij alle zaken uit handen die met de aankoop of wijziging  te maken hebben. Dit zit in onze all-in prijs.
Denk hier bijvoorbeeld aan  controle van al uw te tekenen ( koop) contracten, zoeken naar de goedkoopste notaris en verzorgen gehele communicatie daarmee, verzorgen taxatie en bouwkundige keuring, complete bemiddeling richting gemeente voor starterslening, offerte voor de nodige verzekeringen en voor ons vanzelfsprekend de  verzorging van de maandelijkse belastingteruggave.

Nadat de hypotheek verstrekt is blijft u gegarandeerd van onze nazorg d.m.v. een jaarlijks contactmoment  om,indien gewenst, uw jaarlijkse belastingaangifte te verzorgen en uw gehele situatie even bij u thuis door te nemen. Zo kunnen wijzigingen in uw situatie op tijd gesignaleerd worden.
Wij bezoeken u thuis in geheel Nederland. U hoeft alleen maar telefonisch of per mail contact met ons op te nemen om een afspraak met  één van onze adviseurs in te plannen.
Onze tarieven, algemene voorwaarden en het dienstverleningsdocument  zijn direct inzichtelijk zodat u weet waar wij voor staan!

Maak een afspraak en ervaar  het verschil  in service, kennis en aandacht!

Wij zijn aangesloten bij de SEH ( Stichting erkend hypotheekadviseur), FFP ( Federatie financieel planners) en de KIFID ( het klachteninstituut).

Download hier ons begrotingsformulier of download hier de brochure van het nibud met informatie over hoe u komt tot een betaalbare hypotheek.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!