Hypotheken

"Een goed advies is waar het om draait"

Wij staan voor een onafhankelijk en goed hypotheekadvies. 

In de onderstaande stappen leggen we je graag uit wat dat bij ons inhoudt! 

Graag tot ziens!

Marlene, Sara en Catarina

Team Hypotheken

Wat is een onafhankelijk hypotheek advies

Als je een huis koopt, wil je er zeker van zijn dat je de hypotheek vindt die nu en in de toekomst het beste bij je past. Je hebt daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en een zo objectief mogelijk hypotheekadvies. Zo’n groot aanbod van hypotheken vind je bij ons! Wij werken geheel onafhankelijk met bijna alle geldverstrekkers in Nederland samen en kunnen de beste en ook voordeligste hypotheek voor u verzorgen. Zie het filmpje hiernaast voor een duidelijkere uitleg.

Hoe kan ik een hypotheek oversluiten?

Je hypotheek oversluiten betekent dat je jouw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit, bij je huidige bank of een andere geldverstrekker. Nu de rentes historisch laag zijn, is dit voor jou wellicht hét moment om je hypotheek over te sluiten en je maandlasten te verlagen. Bekijk het filmpje hiernaast. 

Hoe bereid ik het gesprek voor?

Bedenk van tevoren hoe je je maandlasten zou willen zien. Denk hierbij aan je manier van leven en je uitgavepatroon.

Ook de toekomst wordt besproken. Gaan er dingen veranderen, wil je misschien kinderen in de toekomst of minder gaan werken?

Als je een partner hebt, bedenk dan hoe je je partnerschap wilt regelen. Als je getrouwd bent, erft je partner het huis bij overlijden. Als je alleen samenwoont zal je hiervoor een samenlevingscontract moeten opstellen waarin je deze zaken regelt. Wij hebben alle informatie nodig op het gebied van je inkomen, je schulden, je vermogen, je pensioen en je verzekeringen. Het scheelt tijd als je dit allemaal bij de hand hebt. In het filmpje hiernaast laten wij zien welke stukken wij nodig hebben. 

 

Wat kost een advies?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Daarover zijn we transparant en duidelijk. Het eerste intakegesprek is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je daarna om de hypotheek via ons te doen dan zijn de kosten afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en worden altijd vooraf met adviseur besproken en vastgelegd. Zie de tarievenlijst onder aan onze website voor meer informatie.

Contact

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u! Bel ons op 0168 463 650 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.