Wie zijn wij

DE ADVIESWINKEL staat voor SERVICE.

En dat is ook de manier waarop wij al ruim 35 jaar onze nog steeds gestaag groeiende klantenkring in het hele land bedienen.

Wij komen nog bij u thuis of op uw bedrijf en onze opzet is om u te adviseren en alle financiële, administratieve en fiscale zaken voor u te regelen.
Zo heeft u maar 1 telefoonnummer nodig ! U kunt ons ook ‘s avonds en in het weekend bereiken !
Wij hebben zeer hoog gecertificeerde medewerkers om u op alle gebied zowel particulier als zakelijk te adviseren.
Voor schadeafhandeling hebben wij zelf deskundige medewerkers die u zo veel mogelijk bijstaan . Persoonlijk contact is ons motto.

Zie ook alle informatie op deze site om een idee te krijgen van onze dienstverlening. Beter is het wellicht om een afspraak te maken met een één van onze adviseurs. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Graag tot ziens!

Continuiteit DE ADVIESWINKEL gegarandeerd

Sinds 4 december 2014 is het kapitaal van DE ADVIESWINKEL henk reedijk b.v. geneutraliseerd. Dat wil zeggen: de aandelen zijn door Henk overgedragen aan Stichting Sleipnir en deze stichting heeft een bijzondere doelstelling, namelijk zorg te dragen voor de onverkoopbaarheid van ondernemingen. Het neutraliseren wil in dit verband zeggen dat het eigendom van DE ADVIESWINKEL nu het bij Stichting Sleipnir is ondergebracht, niet meer overgedragen kan worden, dus (ook) niet meer verkocht kan worden.
Hoewel Henk graag tot z’n 100ste wil blijven werken, heeft hij met het team besloten om deze regeling te treffen “voor het geval dat”, zodat te allen tijde de continuïteit van DE ADVIESWINKEL gewaarborgd is. Om stabiliteit te verzekeren is ervoor gezorgd, door een verkoop onmogelijk te maken, dat het huidige team te allen tijde DE ADVIESWINKEL in de huidige geest kan voortzetten.
De nieuwe “eigenaar”, Stichting Sleipnir, verenigt bedrijven, waarvan de ondernemers hun bedrijven niet als persoonlijk eigendom beschouwen. Dat maakt dat zij zich volledig kunnen richten op het leveren van kwalitatief hoogstaande producten of diensten, die voorzien in de behoefte van hun afnemers. Daarmee werken zij aan een economie die op een in sociaal opzicht gezonde leest
is geschoeid.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van: Stichting Sleipner
Het team van DE ADVIESWINKEL