Belastingadvies

"Elk jaar verandert er wel iets"

Elk jaar verandert er wel iets in de belastingwetgeving. Dat maakt de aangifte indienen tijdrovend en ingewikkeld, zowel voor uw particulieren aangifte als voor ondernemers. Wij weten welke regels er belangrijk voor u zijn. Het enige wat u hoeft te doen, is alle documenten verzamelen en een afspraak met ons maken, waarna wij u persoonlijk komen bezoeken voor een goede inventarisatie. 

Team Belastingadvies

Aangifte particulieren

Wij verzorgen uw aangifte met alle persoonlijke aandacht en service. Onze belastingafdeling verzorgt uw particuliere aangifte inkomstenbelasting voor u en uw partner en kinderen.  Als er in uw situatie ook toeslagen, voorlopige teruggaven of aanslagen aan de orde zijn, verzorgen wij dat ook als vanzelfsprekend voor u.

Wij kennen uw financiële- en gezinssituatie meestal goed omdat wij ook uw andere zaken regelen.  Jaarlijks inventariseren wij persoonlijk bij u thuis alle actuele informatie welke belangrijk is voor een juiste en complete belastingaangifte.  Indien gewenst mag u het ons natuurlijk ook per mail toesturen of op ons kantoor langskomen. Met alle verzamelde informatie halen wij voor u het maximale uit uw belastingaangifte. 

Onze belastingafdeling verzorgt vervolgens de aangifte richting de belastingdienst. U ontvangt daarvan een overzichtelijk rapport (digitaal of per post), zodat het voor uw inzichtelijk is welk bedrag u terug krijgt of moet betalen.

Voor al onze klanten verzorgen wij automatisch jaarlijks een jaar uitstel, zodat u en wij geen haast hoeven te maken met de aangifte. Dat voorkomt onnodige stress.

Als u ook uw verzekeringen via ons kantoor heeft geregeld, ontvangt u tot 50% korting op uw nota! (zie onze tarieflijst elders op deze site)

Wilt u ons ook voor uw jaarlijkse belastingaangifte inschakelen? Dan is een telefoontje of mail genoeg om u hiervoor aan te melden.

 

Aangifte ondernemers

Als uw kwartaalcijfers en vervolgens jaarcijfers gemaakt zijn, komt de belastingdienst om de hoek kijken. Over de inkomsten als ondernemer moet de aangifte inkomstenbelasting verzorgd worden. 

Ook als u de administratie geheel zelf verzorgt, kunnen wij de aangifte voor u verzorgen. Wij letten erop dat  de diverse voordeelregels waar u eventueel recht op zou kunnen hebben, worden benut en wijzen u op eventueel te behalen voordelen in uw specifieke situatie. 

Uw aangifte als ondernemer wordt verzorgd met de privé aangifte van uzelf en uw eventuele partner.  Tevens houden wij het recht op eventuele toeslagen voortdurend voor u in de gaten. Dit alles verzorgen wij dan tegen het  vooraf overeengekomen uurtarief.

Als wij uw administratie en aangifte voor u mogen verzorgen weet u zeker dat alles prima op elkaar wordt afgestemd en neemt dit zorgen hierover bij u weg.  Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Administraties voor ondernemers

Al vele jaren verzorgen wij op een persoonlijke en betrokken wijze de administratie van vele kleine ondernemers. Samen met de ondernemer stemmen wij af welke werkzaamheden u zelf kunt verrichten met behulp van een door ons ontwikkeld zeer eenvoudig programma en welke wij voor u verzorgen. 

Wij begeleiden u bij de start met raad en daad om uw administratie correct onder de knie te krijgen en geven advies en tips inzake fiscaal te behalen voordelen. 

Wij kunnen uw BTW aangiftes verzorgen en maken uw jaarlijkse cijfers op en verwerken dat in een nette rapportage, die we met u bespreken. Dat verwerken wij dan weer in uw aangifte inkomstenbelasting. Onze werkzaamheden gedurende het hele jaar verzorgen tegen een afgesproken uurtarief.

Startend ondernemers begeleiden wij extra intensief om ook alle andere zaken zoals de nodige en eventueel verplichte verzekeringen en de inschrijving in de Kamer van Koophandel goed te regelen.

Bel ons om vrijblijvend om te kijken wat wij ook voor u kunnen betekenen.

Erfbelasting

Bij  het overlijden van een familielid komt er veel op u af. Waaronder ook het  afhandelen van de nalatenschap.  Van de belastingdienst  ontvangen de nabestaanden altijd een bericht of er een aangifte voor de erfbelasting moet worden gedaan. Dit is een ingewikkelde zaak en wij nemen dit  geheel van u over als u ons inschakelt om dit voor u te verzorgen.

Wij inventariseren samen met u alle benodigde informatie en adviseren u ook in de te nemen stappen rondom allerlei administratieve zaken die met het overlijden samenhangen en afgewikkeld dienen te worden.

 

Contact

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u! Bel ons op 0168 463 650 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vind u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
    Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.