Wonen

"Een goed advies is waar het om draait"

Wij staan klaar met advies en service om u actief en persoonlijk te begeleiden bij het aankopen of verkopen van uw woning. Ook bij nog prille verhuis of verbouwingsplannen kunnen wij alle mogelijkheden voor u duidelijk in kaart brengen.  Daarbij hoort natuurlijk een advies en  het bemiddelen voor een bij uw situatie passende hypotheek of woonkrediet. Samen met u staan we ook uitgebreid stil bij alles wat er verder bij komt kijken. Wij brengen alle kosten en risico’s voor u in kaart en zorgen dat ook uw fiscale zaken daarbij niet vergeten worden. Wij ontzorgen en begeleiden u tijdens de aanvraag maar ook tijdens de gehele looptijd, zodat u daar zelf weinig omkijken naar heeft.  Bel ons gerust voor een gratis vrijblijvend oriënterend gesprek bij u thuis !

Marlene, Sara en Catarina

Team wonen

Hypotheken

Voor een geheel onafhankelijk advies voor de financiering van uw woning kunt u bij ons al meer dan 40 jaar terecht. Het kan zijn dat u zich wilt oriënteren op uw mogelijkheden voor de aankoop van uw eerste woning, verhuizing naar een volgende woning, wil verbouwen of de overwaarde van uw woning wilt benutten voor andere doeleinden. Wij zoeken geheel onafhankelijk naar de beste oplossing en bank met een aanbod, wat bij u situatie past. Wij bemiddelen voor bijna alle geldverstrekkers in Nederland  zodat u zelf niet verder hoeft te zoeken. Onze service omvat uitgebreide begeleiding en extra’s, waarover wij u in een persoonlijk gesprek graag zullen vertellen.

Ook kunt u hier zien wat onze diverse hypotheek diensten inhouden.

Aan- en verkoop makelaar

Omdat de aan en verkoop van een woning goed moet aansluiten op uw persoonlijke situatie en de financiering, kunnen wij  u  zeer persoonlijk als aan – en/of verkoopmakelaar hier ook in begeleiden. Wij  kunnen als agent van de makelaarsketen Huizonline uw woning verkopen met een compleet pakket wat bestaat uit een uitgebreide inventarisatie en prijsbepaling, verzorgen van de nodige documenten, professionele fotografie,  vermelding op verschillende websites onder andere Funda, het onderhandelen met kopers en afronden van de koop met het koopcontract. De bezichtigingen mag u standaard zelf verzorgen maar indien gewenst kunnen wij die ook voor u verzorgen. Wij nemen u vanaf uw plan tot aan de notaris bij de hand om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Als u in de steeds sneller wordende woningmarkt onze expertise inschakelt als aankoopmakelaar, zal ook de aankoop van een woning  tot een sneller en beter resultaat leiden. Wij bekijken de door u gevonden woning en zullen voor u de onderhandelingen inzetten met uw persoonlijke mogelijkheden en wensen als leidraad. Zo wordt en blijft een woning kopen of verkopen  een leuke aangelegenheid!

Financiële planning

We hebben allemaal plannen in ons leven. Op korte termijn, maar ook vaak voor de lange termijn.  Dromen en wensen voor de toekomst en uiteindelijk de oude dag.  Reizen, minder werken, eerder stoppen, een tweede huisje, een boot of caravan, schenken aan de kinderen of simpelweg enige zekerheid over voldoende inkomen .. Het is voor iedereen goed om eens samen met een Financieel Planner de persoonlijke situatie en wensen en doelen door te spreken. Een (gecertificeerd) Financieel Planner heeft grote kennis van fiscale, juridische en financiële zaken en is op de hoogte van actuele zaken en wetgeving. De Financieel Planner kan dan samen met u een realistisch pad uitstippelen naar uw doel of met u de dromen wat bijstellen. Omdat er niets zeker is in het leven zal er ook worden stilgestaan bij de risico’s en onzekerheden  en de eventuele oplossingen. Door de jaren heen zal er regelmatig worden bekeken of uw plan nog op koers ligt of wat bijstelling nodig heeft. Uw plan in uw hoofd wordt dus vertaald naar een persoonlijk (financieel) plan, wat kan bestaan uit meer of juist minder werken, sparen, aflossen, verzekeren, etc. 

Dat geeft voor u rust en een stukje zekerheid. Soms ligt uw doel dichter bij dan u denkt..

Als u ook graag een keer met onze (gecertificeerd) financieel planner om de tafel wilt zitten, kunt u een afspraak maken voor een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor door ons te bellen.

 

Woonkredieten

Als u wensen heeft voor wat aanpassingen aan uw woning, noodzakelijk of gewoon omdat u  droomt van een keuken, badkamer, vloeren of dakkapel, energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, warmtepomp, isolatiemaatregelen of een complete aanbouw, dan is de financiering  soms dichter bij dan u denkt! Niet altijd is het verhogen van de bestaande hypotheek mogelijk of brengt veel kosten met zich mee. Er bestaat tegenwoordig ook de mogelijkheid om uw plannen te financieren met een woonkrediet, wat een looptijd kan hebben tot wel 15 jaar, waardoor de lasten enorm meevallen.  De rente kan, bij besteding aan uw eigen woning, ook fiscaal aftrekbaar zijn en bij besteding aan energiebesparende maatregelen verdienen de lasten zich al snel terug in besparing op uw energierekening.

Een offerte kunnen wij veelal binnen 2 dagen voor u verzorgen zodat uw dromen al snel kunnen worden gerealiseerd. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie!

 

Risicoverzekeringen

Niets is zeker in het leven.. Overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid kunnen ons allen overkomen. Door een ongeval of ziekte wordt u arbeidsongeschikt, of uw werkgever voert een reorganisatie door en u wordt werkloos. In plaats van inkomen ontvangt u voortaan een uitkering die veel lager is dan het inkomen dat u gewend was. Kunt u dan uw maandlasten nog steeds blijven betalen of moet u een flinke stap terug doen? Een woonlastenverzekering zorgt ervoor dat uw woonlasten deels of volledig worden betaald indien u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Daarmee heeft u zekerheid dat u kunt blijven wonen in uw huis. Er zijn verschillende dekkingsvormen en looptijden. Wilt u graag zekerheid bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? Wij inventariseren uw situatie en geven u passend advies.

Ook bij onverhoopt overlijden is het belangrijk dat er voldoende inkomen en / of kapitaal is voor uw nabestaanden om hen een stuk financiële zekerheid te waarborgen. Wij inventariseren met u de nodige voorzieningen en kunnen u dan een passend advies geven. Natuurlijk kunnen wij dan bemiddelen in het afsluiten van een passende verzekering. 

Alle nodige verzekeringen kunnen wij ook voor zelfstandigen verzorgen!

Contact

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u! Bel ons op 0168 463 650 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.