regiobank-logo-wit

Wonen

"Een goed advies is waar het om draait"

Wij staan klaar met advies en service om u actief en persoonlijk te begeleiden bij het aankopen of verkopen van uw woning. Ook bij nog prille verhuis of verbouwingsplannen kunnen wij alle mogelijkheden voor u duidelijk in kaart brengen. Daarbij hoort natuurlijk een advies en het bemiddelen voor een bij uw situatie passende hypotheek of woonkrediet. 

Samen met u staan we ook uitgebreid stil bij alles wat er verder bij komt kijken. Wij brengen alle kosten en risico’s voor u in kaart en zorgen dat ook uw fiscale zaken daarbij niet vergeten worden. Wij ontzorgen en begeleiden u tijdens de aanvraag maar ook tijdens de gehele looptijd, zodat u daar zelf weinig omkijken naar heeft. 

Bel ons gerust voor een gratis vrijblijvend oriënterend gesprek bij u thuis!

Team Wonen
wonen-advieswinkel

Hypotheken

Voor een geheel onafhankelijk advies voor de financiering van uw woning kunt u bij ons al meer dan 40 jaar terecht. Het kan zijn dat u zich wilt oriënteren op uw mogelijkheden voor de aankoop van uw eerste woning, verhuizing naar een volgende woning, wil verbouwen of de overwaarde van uw woning wilt benutten voor andere doeleinden.

Meer informatie

Aan- en verkoop makelaar

Omdat de aan- en verkoop van een woning goed moet aansluiten op uw persoonlijke situatie en de financiering, kunnen wij u zeer persoonlijk als aan – en/of verkoopmakelaar hier ook in begeleiden. Wij nemen u vanaf uw plan tot aan de notaris bij de hand om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Meer informatieBouwkundige keuring aanvragen

Woonkredieten

Voor als u wensen heeft voor wat aanpassingen aan uw woning, noodzakelijk of gewoon omdat u droomt van een keuken, badkamer, vloeren of dakkapel, energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, warmtepomp, isolatiemaatregelen of een complete aanbouw kunnen wij u helpen met de financiering hiervan.
Meer informatie
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram