regiobank-logo-wit

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn De Advieswinkel en staan voor deskundige, persoonlijke en betrokken service . Dat is de manier waarop wij al ruim 45 jaar onze nog steeds gestaag groeiende klantenkring in het hele land bedienen. Wij komen nog altijd bij u thuis of op uw bedrijf omdat wij u zo het best leren kennen.

Het is onze opzet om u geheel onafhankelijk te adviseren en vrijwel alle financiële, administratieve, juridische en fiscale zaken voor u te regelen of u te begeleiden naar de juiste instanties. Wij zijn sociaal en maatschappelijk betrokken en staan u bij in goede maar ook in slechte tijden! Wij kennen onze klanten nog bij naam en zijn gedreven om u te ontzorgen, wat wij door regelmatig contact met u willen waarborgen.

Zo heeft u maar 1 telefoonnummer nodig en kunt u ons ook ‘s avonds en in het weekend bereiken. Wel zo fijn om te weten bij onverwachte gebeurtenissen, schade of dringende vragen!

U kunt ons altijd bellen op 0168 463 650 of het contactformulier invullen.

Onze openingstijden vanuit kantoor zijn maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Graag tot ziens!

De Advieswinkel is eigendom van de Stichting Sleipnir waarvan wij de maatschappelijke en filosofische uitgangspunten en visie onderschrijven en willen uitdragen. Wij nodigen u van harte uit om ook eens een kijkje te nemen op de site van Stichting Sleipnir. Wij gaan graag het gesprek met u aan over deze manier van ondernemen!


Ons team

Marlene Visser

Directeur, adviseur in financiële planning,
scheidings- en ontslagzaken, hypotheken en kredieten, fiscale zaken, aan- en verkoopbegeleiding woningen, zakelijke- en particulieren verzekeringen, bankzaken.
marlenevisser@deadvieswinkel.nl
sara-mendes

Sara Mendes

Adviseur lijfrente en pensioenen, bankzaken, hypotheken en particulieren verzekeringen, Regiobank


 
sara@deadvieswinkel.nl
catarina

Catarina de Wolff

Adviseur hypotheken- en kredieten, vermogensverzekeringen, particulieren verzekeringen.catarina@deadvieswinkel.nl

Henk Reedijk

Adviseur in pensioenen en lijfrentes, hypotheken en kredieten, zakelijke- en particulieren verzekeringen, aan- en verkoop begeleiding woningen, bankzaken.
 
henkreedijk@deadvieswinkel.nl
farah

Farah Yildiz

Adviseur RegioBank, belastingen, hypotheken, zorgverzekeringen.

farah@deadvieswinkel.nl

Linda Rijnberg

Adviseur zakelijke en particulieren verzekeringen, kredieten en RegioBank, adviseur zorg- en inkomensverzekeringen

linda@deadvieswinkel.nl
ria

Ria Vrins

Adviseur zakelijke en particulieren verzekeringen, zorgverzekeringen.

ria@deadvieswinkel.nl
jessica

Jessica van Zummeren

Adviseur zakelijke en particulieren verzekeringen, zorgverzekeringen, kredieten, adviseur zorg- en inkomensverzekeringen
jessica@deadvieswinkel.nl
Linda Zegers

Linda Zegers

Adviseur in administraties, register belastingadviseur.

lindazegers@deadvieswinkel.nl

Petra Musch

Adviseur belastingen en administraties.


petra@deadvieswinkel.nl
ebru

Ebru Oruc Yaman

Boekhoudster Advieswinkel en adviseur administraties en belastingen

ebru@deadvieswinkel.nl

Continuiteit gewaarborgd

Sinds 4 december 2014 is het kapitaal van DE ADVIESWINKEL henk reedijk b.v. geneutraliseerd. Dat wil zeggen: de aandelen zijn door Henk overgedragen aan Stichting Sleipnir en deze stichting heeft een bijzondere doelstelling, namelijk zorg te dragen voor de onverkoopbaarheid van ondernemingen. Het neutraliseren wil in dit verband zeggen dat het eigendom van DE ADVIESWINKEL nu het bij Stichting Sleipnir is ondergebracht, niet meer overgedragen kan worden, dus (ook) niet meer verkocht kan worden.

Hoewel Henk graag tot z’n 100ste wil blijven werken, heeft hij met het team besloten om deze regeling te treffen “voor het geval dat”, zodat te allen tijde de continuïteit van DE ADVIESWINKEL gewaarborgd is. Om stabiliteit te verzekeren is ervoor gezorgd, door een verkoop onmogelijk te maken, dat het huidige team te allen tijde DE ADVIESWINKEL in de huidige geest kan voortzetten.

De nieuwe “eigenaar”, Stichting Sleipnir, verenigt bedrijven, waarvan de ondernemers hun bedrijven niet als persoonlijk eigendom beschouwen. Dat maakt dat zij zich volledig kunnen richten op het leveren van kwalitatief hoogstaande producten of diensten, die voorzien in de behoefte van hun afnemers. Daarmee werken zij aan een economie die op een in sociaal opzicht gezonde leest is geschoeid.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van: Stichting Sleipnir
Vind u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatse nieuwsbrieven
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2023 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram