Over ons

Wie wij zijn

Wij zijn De Advieswinkel en staan voor deskundige, persoonlijke en betrokken service . Dat is de manier waarop wij al ruim 40 jaar onze nog steeds gestaag groeiende klantenkring in het hele land bedienen. Wij komen nog altijd bij u thuis of op uw bedrijf omdat wij u zo het best leren kennen.

Het is onze opzet is om u geheel onafhankelijk te adviseren en  vrijwel alle financiële, administratievejuridische en fiscale zaken voor u te regelen of u te begeleiden naar de juiste instanties. Wij zijn sociaal en maatschappelijk betrokken en staan u bij in goede maar ook in slechte tijden! Wij
kennen onze klanten nog bij naam en zijn gedreven om u te ontzorgen, wat wij door regelmatig contact met u willen waarborgen.

Zo heeft u maar 1 telefoonnummer nodig en kunt u ons ook ‘s avonds en in het weekend bereiken. Wel zo fijn om te weten bij onverwachte gebeurtenissen, schade of dringende vragen!

U kunt ons altijd bellen op 0168 463 650 of het contactformulier invullen.

We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00uur geopend.

Graag tot ziens!

De Advieswinkel is eigendom van de Stichting Sleipnir waarvan wij de maatschappelijke en filosofische uitgangspunten en visie onderschrijven en willen uitdragen. Wij nodigen u van harte uit om ook eens een kijkje te nemen op de site van Stichting Sleipnir. Wij gaan graag het gesprek met u aan over deze manier van ondernemen !

Ons team

Marlene Visser
FFP | CFP © - Directeur

Gespecialiseerd in hypotheken, financieel planner, aan- en verkoopmakelaar, verzekeringen & bankzaken, begeleiding scheidings- en ontslagzaken.

Henk Reedijk

Gespecialiseerd in pensioenen en lijfrentes, aan- en verkoopmakelaar, hypotheken, verzekeringen & bankzaken

Catarina de Wolff

Gespecialiseerd in hypotheken, bankzaken, kredieten, levens, risico- en particuliere verzekeringen

Linda Rijnberg


Gespecialiseerd in zorgverzekeringen, particuliere, zakelijke- en inkomensverzekeringen, kredieten en bankzaken

Sara Mendes


Gespecialiseerd in lijfrentes, pensioenen, bankzaken, levens- en particuliere verzekeringen

Ebru Oruc Yaman


Gespecialiseerd in boekhouding, aangiftes voor particulieren en
belastingzaken

Jessica van Zummeren


Gespecialiseerd in inkomens, zakelijke,
particuliere- en zorgverzekeringen en kredieten.

Petra Musch


Gespecialiseerd in aangiftes voor particulieren, administraties voor ondernemers en belastingzaken

Ria Vrins


Gespecialiseerd in particuliere, zakelijke- en zorgverzekeringen

Farah Yildiz


Gespecialiseerd
commercieel medewerker RegioBank

Continuiteit gewaarborgd

Sinds 4 december 2014 is het kapitaal van DE ADVIESWINKEL henk reedijk b.v. geneutraliseerd. Dat wil zeggen: de aandelen zijn door Henk overgedragen aan Stichting Sleipnir en deze stichting heeft een bijzondere doelstelling, namelijk zorg te dragen voor de onverkoopbaarheid van ondernemingen. Het neutraliseren wil in dit verband zeggen dat het eigendom van DE ADVIESWINKEL nu het bij Stichting Sleipnir is ondergebracht, niet meer overgedragen kan worden, dus (ook) niet meer verkocht kan worden.

Hoewel Henk graag tot z’n 100ste wil blijven werken, heeft hij met het team besloten om deze regeling te treffen “voor het geval dat”, zodat te allen tijde de continuïteit van DE ADVIESWINKEL gewaarborgd is. Om stabiliteit te verzekeren is ervoor gezorgd, door een verkoop onmogelijk te maken, dat het huidige team te allen tijde DE ADVIESWINKEL in de huidige geest kan voortzetten.

De nieuwe “eigenaar”, Stichting Sleipnir, verenigt bedrijven, waarvan de ondernemers hun bedrijven niet als persoonlijk eigendom beschouwen. Dat maakt dat zij zich volledig kunnen richten op het leveren van kwalitatief hoogstaande producten of diensten, die voorzien in de behoefte van hun afnemers. Daarmee werken zij aan een economie die op een in sociaal opzicht gezonde leest is geschoeid.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van: Stichting Sleipnir 

 

Contact

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u! Bel ons op 0168 463 650 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00uur.

    Vind u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
    Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.