regiobank-logo-wit

Levensverzekeringen

Levensverzekeringen

De financiële gevolgen van overlijden worden vaak besproken als er een hypotheek afgesloten wordt. De meest gekozen verzekering is dan een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering, zodat de woning niet verkocht hoeft te worden als een van de partners komt te overlijden of nabestaanden niet opgezadeld worden met een restschuld. Echter is een overlijdensrisicoverzekering niet alleen voor eigenwoning-bezitters. Een overlijdensrisicoverzekering zorgt dat bij overlijden een geldbedrag vrijkomt zodat uw nabestaanden hierover kunnen beschikken na uw overlijden. Dit kan bestaan uit een bedrag ineens of een periodieke betaling. Denk aan gedaalde inkomsten, hoge maandlasten, kosten voor grote uitgaven, stijgende (studie) kosten voor de kinderen, aflossing van schulden of hypotheek.
Daarnaast kunt u ook andere maatregelen treffen om de directe grote kosten bij een overlijden financieel op te vangen. Bijvoorbeeld met een uitvaartverzekering, zodat de nabestaanden de uitvaart niet zelf hoeven te betalen. Deze verzekering kunt u voor uzelf en uw gezin afsluiten.

Welke keuze het beste voor u is hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie. Die nemen wij graag samen uitvoering met u door. Samen kijken wij naar uw wensen en risico’s en de daarbij eventueel passende levensverzekering. Want u wilt uw nabestaanden financieel goed verzorgd achterlaten.
levensverzekering
Terug naar overzicht
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram