Verzekeren

"Alleen verzekeren wat echt nodig is!"

Bij ons kunt u terecht voor nagenoeg alle denkbare verzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers. Wij werken samen met tientallen verschillende verzekeraars zodat wij voor voor u de meest optimale en beste keuze kunnen maken. Uitgaande van uw persoonlijke situatie en uw wensen stemmen wij samen met uw het verzekeringspakket af met als uitgangspunt: alleen verzekeren wat echt nodig is. Wij bieden onafhankelijk advies voor zowel particulieren en ondernemers.

– Team verzekeren

Verzekeringen voor particulieren

Bij uw keuze voor de beste verzekering is niet alleen de prijs maar zijn vooral de voorwaarden van belang. Wij kunnen die verzekeringen voor u afsluiten die het best passen bij uw behoefte aan (financiële) zekerheid en is geheel afhankelijk van uw individuele omstandigheden. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden. Onze diensten zijn onafhankelijk en deskundig en het aanbod is zeer uitgebreid. Er zijn risico’s die je als particulier zelf kunt en wilt dragen, uw verzekeringspakket moet betaalbaar blijven. Sommige verzekeringen zijn wettelijk verplicht. Wij maken graag met u samen de afweging.  In het dagelijks leven is het verstandig om een aantal basisverzekeringen af te sluiten zodat u niet voor onverwachte  en vaak financieel niet op te vangen verrassingen komt te staan bij schade of aansprakelijkheid.

Verzekeringen voor ondernemers

Bent u een starter, een ZZP-er of een ondernemer met personeel? 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als loodgieter loopt u tegen hele andere risico’s aan dan een eigenaar van een kledingwinkel. En het runnen van een advocatenkantoor is toch net even anders dan het managen van een makelaarskantoor. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Wij staan klaar om na een kennismakingsgesprek en  uitgebreide inventarisatie uw risico’s in kaart te brengen en hiervoor de passende verzekeringen te vinden. Hierin bieden wij altijd een keuze uit meerdere maatschappijen zodat er een gedegen afweging gemaakt kan worden tussen prijs en voorwaarden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in inkomensverzekeringen, voor onze klanten met óf zonder personeel. Denk hierbij aan een ziekteverzuimverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wij gaan verder voor u dan alleen het afsluiten van een verzekering. Wij zijn van mening dat, ook na het sluiten van een verzekering,  het belangrijk is om goed contact met u te blijven onderhouden. Dit, omdat er altijd sprake kan zijn van tussentijdse wijzigingen in uw persoonlijke situatie of in uw bedrijf. Daarom komen wij regelmatig bij u over de vloer.

Levensverzekeringen

De financiële gevolgen van overlijden worden vaak besproken als er een hypotheek afgesloten wordt. De meest gekozen verzekering is dan een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering, zodat de woning niet verkocht hoeft te worden als een van de partners komt te overlijden of nabestaanden niet opgezadeld worden met een restschuld. Echter is een overlijdensrisicoverzekering niet alleen voor eigenwoning-bezitters. Een overlijdensrisicoverzekering  zorgt dat bij overlijden een geldbedrag vrijkomt zodat uw nabestaanden  hierover kunnen beschikken na uw overlijden. Dit kan bestaan uit een bedrag ineens of een periodieke betaling.  Denk aan gedaalde inkomsten, hoge maandlasten, kosten voor grote uitgaven, stijgende (studie) kosten voor de kinderen, aflossing van schulden of hypotheek.
Daarnaast kunt u ook andere maatregelen treffen om de directe  grote kosten bij een overlijden financieel op te vangen. Bijvoorbeeld met een uitvaartverzekering, zodat de nabestaanden de uitvaart niet zelf hoeven te betalen. Deze verzekering kunt u voor uzelf en uw gezin afsluiten. 

Welke keuze het beste voor u is hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie. Die nemen wij graag samen uitvoering met u door. Samen kijken wij naar uw wensen en risico’s en de daarbij eventueel passende levensverzekering. Want u wilt uw nabestaanden financieel goed verzorgd achterlaten. 

Risicoverzekeringen

Niets is zeker in het leven. Overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid kunnen ons allen overkomen. Door een ongeval  of ziekte wordt u arbeidsongeschikt, of uw werkgever voert een reorganisatie door en u wordt werkloos. In plaats van inkomen ontvangt u voortaan een uitkering die veel lager is dan het inkomen dat u gewend was. Kunt u dan uw maandlasten nog steeds blijven betalen of moet u een flinke stap terug doen? Een woonlastenverzekering zorgt ervoor dat uw woonlasten deels of volledig worden betaald indien u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Daarmee heeft u zekerheid dat u kunt blijven wonen in uw huis. Er zijn verschillende dekkingsvormen en looptijden. Wilt u graag zekerheid bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? Wij inventariseren uw situatie en geven u passend advies.

Ook bij onverhoopt overlijden is het belangrijk dat er voldoende inkomen en / of kapitaal is voor uw nabestaanden om hen een stuk financiële zekerheid te waarborgen. Wij inventariseren met u de nodige voorzieningen en kunnen u dan een passend advies geven. Natuurlijk kunnen wij dan bemiddelen in het afsluiten van een passende verzekering. 

Alle nodige verzekeringen kunnen wij  ook voor zelfstandigen verzorgen!  

 

Schade melden

Schade is nooit leuk! daarom staan we klaar het snel en juist met u af te handelen! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel ons direct op 0168 463 650
  Datum waarop schade ontstaan is*:

  Wanneer u foto's heeft van de geleden schade kunt u deze hier alvast toevoegen(max.3):


  * Velden met een markering zijn verplicht, deze gegevens hebben wij minimaal van u nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen!

  Contact

  We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u! Bel ons op 0168 463 650 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Vind u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
   Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.