regiobank-logo-wit

Verzekeren

"Passend verzekeren voor elke situatie"

Bij ons kunt u terecht voor nagenoeg alle denkbare verzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers. Wij werken samen met tientallen verschillende verzekeraars zodat wij voor u de meest optimale en beste keuze kunnen maken. 

Uitgaande van uw persoonlijke situatie en uw wensen stemmen wij samen met u het verzekeringspakket af met als uitgangspunt: alleen verzekeren wat echt nodig is voor u en passend is. Wij bieden onafhankelijk advies voor zowel particulieren en ondernemers.

Team Verzekeren
Linda, Jessica en Ria

Team verzekeren
Verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Verzekeringen voor particulieren

Bij uw keuze voor de beste verzekering is niet alleen de prijs maar zijn vooral de voorwaarden van belang. Wij kunnen die verzekeringen voor u afsluiten die het best passen bij uw behoefte aan (financiële) zekerheid en is geheel afhankelijk van uw individuele omstandigheden.
Meer informatie

Verzekeringen voor ondernemers

Bent u een starter, een ZZP-er of een ondernemer met personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als loodgieter loopt u tegen hele andere risico’s aan dan een eigenaar van een kledingwinkel.

Meer informatie

Levensverzekeringen

De financiële gevolgen van overlijden worden vaak besproken als er een hypotheek afgesloten wordt. De meest gekozen verzekering is dan een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering, zodat de woning niet verkocht hoeft te worden als een van de partners komt te overlijden of nabestaanden niet opgezadeld worden met een restschuld.
Meer informatie

Risicoverzekeringen

Niets is zeker in het leven. Overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid kunnen ons allen overkomen. Door een ongeval of ziekte wordt u arbeidsongeschikt, of uw werkgever voert een reorganisatie door en u wordt werkloos.

Meer informatie

Schade opgelopen?

Wij helpen u graag verder met het afhandelen van uw schade

Schade melden
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram