regiobank-logo-wit

Administraties voor ondernemers

Administraties voor ondernemers

Als uw kwartaalcijfers en vervolgens jaarcijfers gemaakt zijn, komt de belastingdienst om de hoek kijken. Over de inkomsten als ondernemer moet de aangifte inkomstenbelasting verzorgd worden.

Ook als u de administratie geheel zelf verzorgt, kunnen wij de aangifte voor u verzorgen. Wij letten erop dat de diverse voordeelregels waar u eventueel recht op zou kunnen hebben, worden benut en wijzen u op eventueel te behalen voordelen in uw specifieke situatie.

Uw aangifte als ondernemer wordt verzorgd met de privé aangifte van uzelf en uw eventuele partner. Tevens houden wij het recht op eventuele toeslagen voortdurend voor u in de gaten. Dit alles verzorgen wij dan tegen het vooraf overeengekomen uurtarief.

Als wij uw administratie en aangifte voor u mogen verzorgen weet u zeker dat alles prima op elkaar wordt afgestemd en neemt dit zorgen hierover bij u weg. 

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!
Linda Zegers
Terug naar overzicht
Vind u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatse nieuwsbrieven
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2023 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram