regiobank-logo-wit

Financiële planning

Financiële planning

We hebben allemaal plannen in ons leven. Op korte termijn, maar ook vaak voor de lange termijn. Dromen en wensen voor de toekomst en uiteindelijk de oude dag. Reizen, minder werken, eerder stoppen, een tweede huisje, een boot of caravan, schenken aan de kinderen of simpelweg enige zekerheid over voldoende inkomen. Het is voor iedereen goed om eens samen met een Financieel Planner de persoonlijke situatie en wensen en doelen door te spreken.

Een (gecertificeerd) Financieel Planner heeft grote kennis van fiscale, juridische en financiële zaken en is op de hoogte van actuele zaken en wetgeving. De Financieel Planner kan dan samen met u een realistisch pad uitstippelen naar uw doel of met u de dromen wat bijstellen. Omdat er niets zeker is in het leven zal er ook worden stilgestaan bij de risico’s en onzekerheden en de eventuele oplossingen. Door de jaren heen zal er regelmatig worden bekeken of uw plan nog op koers ligt of wat bijstelling nodig heeft. Uw plan in uw hoofd wordt dus vertaald naar een persoonlijk (financieel) plan, wat kan bestaan uit meer of juist minder werken, sparen, aflossen, verzekeren, etc.

Dat geeft voor u rust en een stukje zekerheid. Soms ligt uw doel dichter bij dan u denkt.

Als u ook graag een keer met onze (gecertificeerd) financieel planner om de tafel wilt zitten, kunt u een afspraak maken voor een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor door ons te bellen.
financiele-planning-advieswinkel
Terug naar overzicht
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram