regiobank-logo-wit

Risicoverzekeringen

Risicoverzekeringen

Niets is zeker in het leven. Overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid kunnen ons allen overkomen. Door een ongeval of ziekte wordt u arbeidsongeschikt, of uw werkgever voert een reorganisatie door en u wordt werkloos. In plaats van inkomen ontvangt u voortaan een uitkering die veel lager is dan het inkomen dat u gewend was. Kunt u dan uw maandlasten nog steeds blijven betalen of moet u een flinke stap terug doen? Een woonlastenverzekering zorgt ervoor dat uw woonlasten deels of volledig worden betaald indien u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Daarmee heeft u zekerheid dat u kunt blijven wonen in uw huis. Er zijn verschillende dekkingsvormen en looptijden. Wilt u graag zekerheid bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? Wij inventariseren uw situatie en geven u passend advies.

Ook bij onverhoopt overlijden is het belangrijk dat er voldoende inkomen en / of kapitaal is voor uw nabestaanden om hen een stuk financiële zekerheid te waarborgen. Wij inventariseren met u de nodige voorzieningen en kunnen u dan een passend advies geven. Natuurlijk kunnen wij dan bemiddelen in het afsluiten van een passende verzekering.

Alle nodige verzekeringen kunnen wij ook voor zelfstandigen verzorgen!

Linda Risico
Terug naar overzicht
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram