regiobank-logo-wit

Hypotheken

"Een goed advies is waar het om draait"

Wij staan voor een onafhankelijk en goed hypotheekadvies.
Wij staan klaar met advies en service om u actief en persoonlijk te begeleiden bij het aankopen of verkopen van uw woning. Daarbij hoort natuurlijk een advies en het bemiddelen voor een bij uw situatie passende hypotheek of woonkrediet. Samen met u staan we ook uitgebreid stil bij alles wat er verder bij komt kijken.

Wilt u weten een goed hypotheekadvies bij ons inhoudt? 
In de onderstaande stappen leggen we het graag stap voor stap uit! Heeft u naar aanleiding van de video's nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen u verder.

Graag tot ziens!
Team Hypotheken
hypotheken-advieswinkel

Wat is een onafhankelijk hypotheek advies

Als je een huis koopt, wil je er zeker van zijn dat je de hypotheek vindt die nu en in de toekomst het beste bij je past. Je hebt daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en een zo objectief mogelijk hypotheekadvies. Zo’n groot aanbod van hypotheken vind je bij ons! Wij werken geheel onafhankelijk met bijna alle geldverstrekkers in Nederland samen en kunnen de beste en ook voordeligste hypotheek voor u verzorgen. Zie het filmpje hiernaast voor een duidelijkere uitleg.

Hoe kan ik een hypotheek oversluiten?

Je hypotheek oversluiten betekent dat je jouw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit, bij je huidige bank of een andere geldverstrekker. Bekijk het filmpje hiernaast.

Hoe bereid ik het gesprek voor?

Bedenk van tevoren hoe je je maandlasten zou willen zien. Denk hierbij aan je manier van leven en je uitgavenpatroon.

Ook de toekomst wordt besproken. Gaan er dingen veranderen, wil je misschien kinderen in de toekomst of minder gaan werken?

Als je een partner hebt, bedenk dan hoe je je partnerschap wilt regelen. Als je getrouwd bent, erft je partner het huis bij overlijden. Als je alleen samenwoont zal je hiervoor een samenlevingscontract moeten opstellen waarin je deze zaken regelt. Wij hebben alle informatie nodig op het gebied van je inkomen, je schulden, je vermogen, je pensioen en je verzekeringen. Het scheelt tijd als je dit allemaal bij de hand hebt. In het filmpje hiernaast laten wij zien welke stukken wij nodig hebben.

Wat kost een advies?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Daarover zijn we transparant en duidelijk. Het eerste intakegesprek is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je daarna om de hypotheek via ons te doen dan zijn de kosten afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en worden altijd vooraf met adviseur besproken en vastgelegd. Zie de tarievenlijst onder aan onze website voor meer informatie.
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram