regiobank-logo-wit

Aan- en verkoop makelaar

Aan- en verkoop makelaar

Omdat de aan en verkoop van een woning goed moet aansluiten op uw persoonlijke situatie en de financiering, kunnen wij u zeer persoonlijk als aan – en/of verkoopmakelaar hier ook in begeleiden. Wij kunnen als agent van de makelaarsketen Huizonline uw woning verkopen met een compleet pakket wat bestaat uit een uitgebreide inventarisatie en prijsbepaling, verzorgen van de nodige documenten, professionele fotografie, vermelding op verschillende websites onder andere Funda, het onderhandelen met kopers en afronden van de koop met het koopcontract. De bezichtigingen mag u standaard zelf verzorgen maar indien gewenst kunnen wij die ook voor u verzorgen. Wij nemen u vanaf uw plan tot aan de notaris bij de hand om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u in de steeds sneller wordende woningmarkt onze expertise inschakelt als aankoopmakelaar, zal ook de aankoop van een woning tot een sneller en beter resultaat leiden. Wij bekijken de door u gevonden woning en zullen voor u de onderhandelingen inzetten met uw persoonlijke mogelijkheden en wensen als leidraad. Zo wordt en blijft een woning kopen of verkopen een leuke aangelegenheid!
aan-verkoop makelaar advieswinkel
Terug naar overzicht
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram