regiobank-logo-wit

Woonkredieten

Woonkredieten

Als u wensen heeft voor wat aanpassingen aan uw woning, noodzakelijk of gewoon omdat u droomt van een keuken, badkamer, vloeren of dakkapel, energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, warmtepomp, isolatiemaatregelen of een complete aanbouw, dan is de financiering soms dichterbij dan u denkt! 

Niet altijd is het verhogen van de bestaande hypotheek mogelijk of brengt veel kosten met zich mee. Er bestaat tegenwoordig ook de mogelijkheid om uw plannen te financieren met een woonkrediet, wat een looptijd kan hebben tot wel 15 jaar, waardoor de lasten enorm meevallen. De rente kan, bij besteding aan uw eigen woning, ook fiscaal aftrekbaar zijn en bij besteding aan energiebesparende maatregelen verdienen de lasten zich al snel terug in besparing op uw energierekening.

Een offerte kunnen wij veelal binnen 2 dagen voor u verzorgen zodat uw dromen al snel kunnen worden gerealiseerd. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie!
catarina woonkrediet
Terug naar overzicht
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram