regiobank-logo-wit

Financieel

waar kunnen we u mee helpen?

Onze financiële diensten

Administratie

Al vele jaren verzorgen wij op een persoonlijke en betrokken wijze de administratie van vele kleine ondernemers. Samen met de ondernemer stemmen wij af welke werkzaamheden u zelf kunt verrichten met behulp van een door ons ontwikkeld zeer eenvoudig programma en welke wij voor u verzorgen.
Meer informatie

Budgetbegeleiding

Het geld vliegt onze portemonnee uit. Zo lang er voldoende inkomsten zijn, staan we daar niet regelmatig bij stil. Als er door vaak onverwachte omstandigheden maandelijks minder te besteden is, dan is het verstandig en noodzakelijk om alle uitgaven eens goed onder de loep te nemen.
Meer informatie

Financiële planning

We hebben allemaal plannen in ons leven. Op korte termijn, maar ook vaak voor de lange termijn. Dromen en wensen voor de toekomst en uiteindelijk de oude dag. Reizen, minder werken, eerder stoppen, een tweede huisje, een boot of caravan, schenken aan de kinderen of simpelweg enige zekerheid over voldoende inkomen ..
Meer informatie

Ontslagbegeleiding

Het kan ons allemaal overkomen… Als u ontslagen wordt bij uw bedrijf vanwege een faillissement, reorganisatie, ontslagronde of een “ontslag in goed overleg”, dan is dat een situatie waarin u niet moet schromen om direct deskundige hulp bij in te roepen.
Meer informatie

Scheidingsbemiddeling

Als u beslist uit elkaar gaat dan is dat een grote stap en komt er enorm veel op u af wat geregeld moet worden. 
Meer informatie

Vermogensbeheer

Of u nu veel of weinig vermogen heeft …. u wilt er zorgvuldig en zo goed mogelijk mee omgaan!
Meer informatie
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram