regiobank-logo-wit

Aangifte particulieren

Aangifte particulieren

Wij verzorgen uw aangifte met alle persoonlijke aandacht en service. Onze belastingafdeling verzorgt uw particuliere aangifte inkomstenbelasting voor u en uw partner en kinderen. Als er in uw situatie ook toeslagen, voorlopige teruggaven of aanslagen aan de orde zijn, verzorgen wij dat ook als vanzelfsprekend voor u.

Wij kennen uw financiële- en gezinssituatie meestal goed omdat wij ook uw andere zaken regelen. Jaarlijks inventariseren wij persoonlijk bij u thuis alle actuele informatie welke belangrijk is voor een juiste en complete belastingaangifte. Indien gewenst mag u het ons natuurlijk ook per mail toesturen of op ons kantoor langskomen. Met alle verzamelde informatie halen wij voor u het maximale uit uw belastingaangifte.

Onze belastingafdeling verzorgt vervolgens de aangifte richting de belastingdienst. U ontvangt daarvan een overzichtelijk rapport (digitaal of per post), zodat het voor uw inzichtelijk is welk bedrag u terug krijgt of moet betalen.

Voor al onze klanten verzorgen wij automatisch jaarlijks een jaar uitstel, zodat u en wij geen haast hoeven te maken met de aangifte. Dat voorkomt onnodige stress.

Als u ook uw verzekeringen via ons kantoor heeft geregeld, ontvangt u tot 50% korting op uw nota! Bekijk onze tarievenlijst.

Wilt u ons ook voor uw jaarlijkse belastingaangifte inschakelen? Dan is een telefoontje of mail genoeg om u hiervoor aan te melden.
belastingadvies
Terug naar overzicht
Vind u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatse nieuwsbrieven
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2023 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram