regiobank-logo-wit

Verzekeringen voor ondernemers

Verzekeringen voor ondernemers

Bent u een starter, een ZZP-er of een ondernemer met personeel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als loodgieter loopt u tegen hele andere risico’s aan dan een eigenaar van een kledingwinkel. En het runnen van een advocatenkantoor is toch net even anders dan het managen van een makelaarskantoor. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Wij staan klaar om na een kennismakingsgesprek en uitgebreide inventarisatie uw risico’s in kaart te brengen en hiervoor de passende verzekeringen te vinden. Hierin bieden wij altijd een keuze uit meerdere maatschappijen zodat er een gedegen afweging gemaakt kan worden tussen prijs en voorwaarden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in inkomensverzekeringen, voor onze klanten met óf zonder personeel. Denk hierbij aan een ziekteverzuimverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wij gaan verder voor u dan alleen het afsluiten van een verzekering. Wij zijn van mening dat, ook na het sluiten van een verzekering, het belangrijk is om goed contact met u te blijven onderhouden. Dit, omdat er altijd sprake kan zijn van tussentijdse wijzigingen in uw persoonlijke situatie of in uw bedrijf. Daarom komen wij regelmatig bij u over de vloer.
Jessica ondernemers
Terug naar overzicht
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram