regiobank-logo-wit

Administraties

Administraties voor ondernemers

Al vele jaren verzorgen wij op een persoonlijke en betrokken wijze de administratie van vele kleine ondernemers. Samen met de ondernemer stemmen wij af welke werkzaamheden u zelf kunt verrichten met behulp van een door ons ontwikkeld zeer eenvoudig programma en welke wij voor u verzorgen.

Wij begeleiden u bij de start met raad en daad om uw administratie correct onder de knie te krijgen en geven advies en tips inzake fiscaal te behalen voordelen.

Wij kunnen uw BTW aangiftes verzorgen en maken uw jaarlijkse cijfers op en verwerken dat in een nette rapportage, die we met u bespreken. Dat verwerken wij dan weer in uw aangifte inkomstenbelasting. Onze werkzaamheden gedurende het hele jaar verzorgen tegen een afgesproken uurtarief.

Startend ondernemers begeleiden wij extra intensief om ook alle andere zaken zoals de nodige en eventueel verplichte verzekeringen en de inschrijving in de Kamer van Koophandel goed te regelen.

Bel ons om vrijblijvend om te kijken wat wij ook voor u kunnen betekenen.
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder

We helpen u graag met al uw financiële vragen! We maken graag vrijblijvend kennis met u. 

Bel ons op 0168 463 650 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Groepsfoto De Advieswinkel
Vindt u het fijn om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws?
Abonneer u dan hier op onze nieuwsbrief.
InschrijvenBekijk laatste nieuws
Bekijk ook onze laatste blogberichten
Copyright © 2024 De Advieswinkel. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram